Besparen op uw inkoop

Besparen op uw inkoop

Besparen op uw inkoop

Besparen op uw inkoop

Geplaatst op 28-8-2019 door Wax Groothandel Nederland
Inkoop is al duur genoeg toch! Nee dit is geen verkoop praatje die je gouden bergen belooft, maar wel één die je al gauw honderden euro’s per jaar kan opleveren door een paar simpele tips ten harte te nemen. Reden om eens goed te kijken naar je inkoop beleid. Werk jij ook met kleine marges, sta je heel de week hard te werken, maar houd je er uiteindelijk maar weinig aan over? Door slimme inkoop kun je honderden tot zelf wel duizenden euro’s per jaar besparen! Denk hierbij aan onderstaande tips:
 
  • Waar is jouw product het goedkoopst? Dit klinkt simpel maar vergeet niet te kijken naar de kwaliteit, verzendkosten, administratiekosten, minimale bestel hoeveelheid en inhoud van het product.
  • Groter inkopen levert vaak hoge kortingen op, hoe meer je besteld des te hoger de korting.
  • Ken je ondernemers die dezelfde producten gebruiken? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om gezamenlijk in te kopen, dit kan tot in de duizenden euro’s aan korting opleveren.
  • Heb je een drukke salon waarvoor je veel inkopen moet doen? Schroom je dan niet en overleg met jouw leverancier wat de mogelijkheden zijn tot een maatwerk oplossing. Een goede leverancier is bereid mee te denken aan oplossingen.
  • Veel ondernemers blijven graag bij dezelfde leverancier, dit is wat je kent en vaak voel je een soort van verplichting om trouw te blijven. Alhoewel dit heel erg nobel is, is dit niet altijd beter voor je portemonnee. Wees dus niet bang om verder te kijken, maar wees altijd eerlijk naar je huidige leverancier en onderzoek goed met wie je in zee gaat. Dit kun je doen door bijvoorbeeld samples aan te vragen, zo kun je de kwaliteit van de producten checken en vertrouwen verkrijgen in je nieuwe leverancier.  
Nu zul je denken waarom geeft een groothandel deze tips, dan creëer je toch concurrentie? Dat zal ik je uitleggen. Wat ons anders maakt dan de meeste groothandels is dat wij bij Wax Groothandel Nederland vanuit de klant denken. Dat wil zeggen dat we jou voorop stellen bij het runnen van onze business. Wij willen jou helpen om zo een rendabel mogelijk bedrijf te runnen. Daar profiteren wij uiteindelijk ook weer van. Wij houden ons dus ook o.a. aan bovenstaande tips. Dit resulteert in langdurige tevreden klanten. Win Win dus!

Reacties

Blogcategorieën
Recente berichten
Groothandel harsproducten
Bent u opzoek naar een groothandel in harsproducten omdat u net een nieuwe salon bent gestart of misschien wel omdat u erover zit te denken om te veranderen van leverancier. Wat ons anders maakt dan veel andere groothandels in de beautybranche is de persoonlijke aandacht die wij aan al onze klanten geven. We leveren waarnodig maatwerk en denken met u mee! ...
Nitril handschoenen dragen tegen Corona virus
Er zijn enkele maatregelen die je zelf kunt nemen om de kans op infectie of het overdragen van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. - Draag een mondkapje - Draag (wegwerp) handschoenen - Schud geen handen - blijf waar mogelijk zoveel mogelijk thuis - was je handen regelmatig - ontsmet aanraak punten in je omgeving en/ of op je werk Helaas zijn door de vele vraag naar dit soort producten, de mondkapjes tijdelijk niet beschikbaar. Wel hebben wij nog genoeg voorraad handschoenen staan. ( Deze gaan wel in een rap tempo op het moment, dus laat je niet verrassen! )...