Groothandel harsproducten

Groothandel harsproducten

Groothandel harsproducten

Groothandel harsproducten

Geplaatst op 16-6-2020 door Wax Groothandel Nederland
Bent u opzoek naar een groothandel in harsproducten omdat u net een nieuwe salon bent gestart of misschien wel omdat u erover zit te denken om te veranderen van leverancier? Neem dan eens een kijkje op onze website!

Wij leveren enkel kwaliteit producten voor een eerlijke prijs en verzenden uw bestelling die voor 16:00 geplaatst is nog dezelfde dag!

Wat ons anders maakt dan veel andere groothandels in de beautybranche is de persoonlijke aandacht die wij aan al onze klanten geven.
We leveren waarnodig maatwerk en denken met u mee!

Wat kunt u nog meer van ons verwachten..

Hoge kwaliteit producten ( door ons zelf in de praktijk getest )
Een eerlijke prijs
Een overzichtelijke webshop
Uitgebreide product informatie
30 dagen gratis retourneren
Uitstekende service
Kennis en ervaring vanuit de praktijk
Snelle levering
Persoonlijke hulp en advies in uw bedrijfsvoering ( denk bijvoorbeeld aan omzet verhogende tips en tricks )

Als u op een werkdag voor 16:00 uur s'middags (za voor 14:00uur) uw bestelling plaatst dan versturen wij uw pakket dezelfde dag nog. (Altijd met Track&Trace code)

Nu is het zo dat elk bedrijf verschilt van elkaar, en dat is maar goed ook! Dus heeft u specifieke wensen, vragen of opmerkingen? 
Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, dan kunnen we samen kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijf.


Met vriendelijke groet,
Dhr V. Woerdman 

Wax Groothandel Nederland
Kleine Kerkstraat 3
4381EA Vlissingen

Email: info@waxgroothandelnederland.nl
Telefoon: 0638795902

KVK: 75056259
BTW: NL001553871B15


 

Reacties

Blogcategorieën
Recente berichten
Groothandel harsproducten
Bent u opzoek naar een groothandel in harsproducten omdat u net een nieuwe salon bent gestart of misschien wel omdat u erover zit te denken om te veranderen van leverancier. Wat ons anders maakt dan veel andere groothandels in de beautybranche is de persoonlijke aandacht die wij aan al onze klanten geven. We leveren waarnodig maatwerk en denken met u mee! ...
Nitril handschoenen dragen tegen Corona virus
Er zijn enkele maatregelen die je zelf kunt nemen om de kans op infectie of het overdragen van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. - Draag een mondkapje - Draag (wegwerp) handschoenen - Schud geen handen - blijf waar mogelijk zoveel mogelijk thuis - was je handen regelmatig - ontsmet aanraak punten in je omgeving en/ of op je werk Helaas zijn door de vele vraag naar dit soort producten, de mondkapjes tijdelijk niet beschikbaar. Wel hebben wij nog genoeg voorraad handschoenen staan. ( Deze gaan wel in een rap tempo op het moment, dus laat je niet verrassen! )...